HTML

Kaleidószkóp ház, a vizuális kultúra játszótere...

2013.06.17. 17:15 Hello Eszter

 

Nézz be a Kaleidoszkópba és lásd egy kicsit másképp a világot:

 

fényfestés2.jpg

fényfestés.jpg

Werner Fruzsina írása:

„Kaleidoszkóp, avagy képesség a szép látására” vagy sokkal inkább a szép láthatóvá tételére. Talán ez a mondat a Kaleidoszkóp Ház zanzásított filozófiája. A 2010 óta működő régi bérházból mára kulturális és művészeti központ lett. Nem ám akár milyen, Esztergomban egyedülálló, de még az országban is ritkaság számba menő „kincses barlangunk” van, a nem elég szemfüles közönség számára talán kicsit eldugva, a Pázmány Péter utcában. Pedig a szája is tátva marad az ide érkezőnek, van itt minden, ami szem szájnak, de inkább szemnek ingere; galéria, műterem, art bazár, bolhapiac, bisztró, koncert a barlangban és mindez csodálatos eklektikus környezetben.

Mindez egyedülálló közösségi kezdeményezés eredménye, a kultúrát és művészetet pártoló közönség jóvoltából, a házban az évtizedekkel ezelőtti bohém vidéki élet pezseg. 

Esztergomiak! Akinek ez a színfolt eddig hiányzott a palettájáról, most ragadja meg az alkalmat, és érezzen rá az ízére a Múzeumok Éjszakáján.

 

A továbbiakban pedig beszéljenek inkább a képek:



előadás.jpg

barlang.jpg

bisztro.jpg

régen.jpg

udvar.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra kortárs művészet Kaleidoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://helloesztergom.blog.hu/api/trackback/id/tr655365901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása